Salbă de medalii pentru luptătorii Mangaliei, la Cupa Jegălia

138

Articole de la același autor

Recent, la Călărași, s-a desfășurat competiția de lupte Cupa Jegălia, la copii și la cadeți. Aproximativ 120 de luptători de la cluburi din București, Onești, Amara, Călărași s-au luptat pentru medaliile de aur.

De la CSS Mangalia, pe prima treaptă a podiumului au urcat Andreea Ana (38 kg), Ana Pârvu (37 kg), Daniel Sandu (28 kg), iar pe a treia poziție s-a clasat Ștefan Cucuroanu (32 kg).

Luptătorii au fost însoțiți de antrenorul Marian Oancea.

De asemenea, și luptătorii de la CS Mangalia s-au întors cu un număr impresionant de medalii: Gabriel Surdu (25 kg) și Delia Voiculescu (25 kg) au cucerit medaliile de aur, argintul l-a obținut Ana Maria Predică (35 kg), iar cu medaliile de bronz s-au întors Andrei Ioniță (25 kg), Răzvan Ioniță (47 kg), Ana Maria Ciolan (40 kg) și Alexandra Voiculescu (25). Sportivii de la CS Mangalia sunt antrenați de Cornel Trucmel.

"A fost o competiție foarte bună pentru sportivii noștri, pentru că ne pregătim de etapa finală a Campionatului Național la copii. A fost un turneu de verificare pentru noi, unde ne-am prezentat foarte bine. Speranțele noastre pentru medaliile naționale au crescut", a declarat antrenorul Cornel Trucmel.

Etapa finală a Campionatului Național pentru copii 1 și 2 va avea loc la Târgu Mureș, în luna octombrie. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6568 secunde