Lupte / Medalie onorifică pentru echipa de organizare a Mondialelor de lupte pe plajă de la Constanţa

155
Lupte / Medalie onorifică pentru echipa de organizare a Mondialelor de lupte pe plajă de la Constanţa - 24393393434792907045490712146702-1633079153.jpg

Articole de la același autor

Campionatul Mondial de lupte pe plajă de la Constanţa s-a încheiat, însă ecourile încă nu-s trecute.

Preşedintele Federaţiei Române de Lupte, Răzvan Pîrcălabu, cel care îndeplineşte şi funcţia de vicepreședinte UWW Europa, a adresat un mesaj de mulţumire echipei care a asigurat excelenta organizare a competiţiei de la Constanţa.

„Prin organizarea Campionatului Mondial de lupte pe plajă de Constanța, luptele românești au mai urcat o treaptă importantă pe plan internațional. Sunt mândru că România a fost gazdă pentru o competiție de asemenea anvergură, prin care am demonstrat că ne putem ridica la cel mai înalt nivel, atât din punct de vedere organizatoric, cât și al performanței. Vreau să mulțumesc Ministerului Tineretului și Sportului și Primăriei Constanța pentru sprijinul acordat, precum și tuturor partenerilor care au venit alături de luptele românești cu ocazia acestui eveniment.

Felicit din suflet sportivii români care au obținut super rezultate, pe antrenorii și staff-urile tehnice din spatele lor.

Vă promit că astfel de competiții vor deveni nelipsite din țara noastră, iar Federația Internațională de Lupte UWW ne va avea ca parteneri în cele mai importante evenimente”, a declarat Răzvan Pîrcălabu.

De asemenea, membrii Biroului Federal, printre care şi preşedintele de onoare al Asociaţiei Judeţene de Lupte Constanţa, Gigi Pambuca, în frunte cu cei trei vicepreședinți - Alexandru Ballai, Constantin Borăscu și Constantin Iancu -, au primit o medalie onorifică a competiției.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Lupte 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4286 secunde