Marcel Lică: "Trebuie să fim profesioniști până la capăt!"

1219
10
Marcel Lică:

Începând de astăzi, președintele executiv al Farului, Marcel Lică, își va reîncepe activitatea, după o pauză de câteva săptămâni de repaus forțat, provocat de o intervenție chirurgicală, pentru hernie.

Marcel Lică ne-a vorbit despre ce este de făcut la Farul pentru îmbunătățirea actualei situații în care se află momentan echipa.
"Îmi pare rău că am lipsit în ultimele săptămâni, de marți voi începe să intru în activitate câte 2 - 3 ore, până îmi voi reveni complet. Deocamdată, trebuie să terminăm acest sezon și urmează să vedem ce putem face pentru cel următor, pentru că ceva va trebui făcut ca să redresăm calea pe care a luat-o Farul. După cum văd că stau lucrurile, va fi foarte greu ca un singur om să poată să realizeze aspirațiile constănțenilor; cu un singur investitor, va fi foarte greu, oricât de pasionat ar fi el și oricât de mult s-ar dărui, orice antrenor și președinte ar avea, tot va trebui să fie un grup de investitori pentru a susține echipa și jucătorii la un nivel mai avansat. Ar fi o mană cerească dacă s-ar implica și autoritățile locale în activitatea noastră, atunci, cu siguranță am face performanță", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele FC Farul, Marcel Lică.
După ultimul rezultat al "marinarilor", 0-2 la Tulcea, putem spune că motivația și dorința jucătorilor au dispărut, iar acest lucru este confirmat și de președintele clubului. Lică are însă în continuare încredere în antrenorul Ion Barbu și afirmă că prezența acestuia la Farul cu siguranță va da roade, dar asta probabil începând cu următorul sezon.
"La Tulcea, a fost un joc mai puțin reușit, cu toate că s-au creat ocazii bune de gol, dar se pare că a dispărut acea concentrare și dorință de a face rezultate bune, asta poate pentru că este final de campionat, dar cu toate astea trebuie să fim profesioniști până la capăt și să terminăm onorabil. În privința antrenorului Ion Barbu, cred că până acum s-a descurcat foarte bine, el își dă toată silința să facă lucruri onorabile și am încredere în capacitatea lui de a face lucruri bune la Farul", a afirmat Marcel Lică.



Comentează știrea

sharky
15 mai 2012
salut

Sper din tot sufletul ca anul viitor sa promovam. Cu FARUL in suflet. dublazilei.wordpress.com , inspiratia ta zilnica in pariuri sportive

un alegator
15 mai 2012
Farul pentru constanteni

E clar ca mazare ii uraste pe constanteni si pe Farul. Nu a fost niciodata la meci.Domnul Chiru vrea sa ne ajute si poate sa o faca daca iese PRIMAR

farist
15 mai 2012
zvon

Circula prin oras zvonul ca Dan Diaconescu o sa bage bani la Farul. Asa sa fie?

Anonymous
15 mai 2012
@farist

Esti nebun! nu are ala destule echipe in Bucuresti? sau pe la el prin Caracal nu gasea o echipa? tocmai la Farul? asta e ultima stire can-can :)))

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

un alegator
15 mai 2012
esti destept

Asa ai sa-i atragi pe politicieni cu injuraturi. Eu stiu ca domnul Chiru vrea sa ajute FARUL . Primarul de acum nici nu stie unde e stadionul

Răspuns la: POLITICA E O MIZERIE
Adăugat de : Misha92, 15 mai 2012
SI FIECARE POLITICIAN E UN GUNOI !!! NU LE PASA DE SIMBOLURILE OAMENILOR.. SINGURA LOR GRIJA E SA FURE CARE CAT MAI POATE SI CE MAI POATE... sa-i...
farist
15 mai 2012
da

este adevarat ca vine dan diaconescu sa sprijine farul sau este doar o abureala???

ion
15 mai 2012
hahaha

de unde pana unde acest zvon, chiar am ras cand ti-am citit acest comentariu

Răspuns la: zvon
Adăugat de : farist, 15 mai 2012
Circula prin oras zvonul ca Dan Diaconescu o sa bage bani la Farul. Asa sa fie?
ado
15 mai 2012
mda

Ca sa fim profesionisti pana la capat, ar presupune sa fi fost profesionisti la inceput. Lucru care cel putin anul asta nu prea s-a vazut!

Dini
15 mai 2012
Pentru Ion Barbu

Nu vreti ca de ziua lui Ion Barbu sa venim putin mai multi la stadion. Merita sa veniti pentru acest om va rog frumos faceti un efort maine la ora 18 si veniti la meci. El este simbolul Farului si omul caruia ii datoram supravietuirea si faptul ca aceasta echipa FC FARUL CONSTANTA inca mai exista. Eu cred ca se merita mai mult decat oricine. Haideti veniti la meci.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2696 secunde