Marian Diaconescu, noul președinte al FC Farul

2117
Marian Diaconescu, noul președinte al FC Farul - d9201761f0ba69b996631ca7003eef58.jpg

Articole de la același autor

Schimbări la vârf în organigrama FC Farul. Aflat în plin proces de reorganizare, clubul constănțean pornește în returul campionatului cu un nou conducător, obiectivul fiind crearea unei formații care să atace promovarea în Liga 1.

Marian Diaconescu a preluat funcția de președinte al clubului FC Farul, deținută, până acum, de Relu Damian.
"În momentul de față, obiectivul nostru este să creștem tineri și să construim o echipă competitivă pentru anul competițional următor. Deocamdată, vrem să punem bazele unei echipe serioase și, ca să nu avem deziluzii, nu vrem să ne facem iluzii. Încă mai sunt discuții cu unii jucători și mai așteptăm răspunsuri în zilele următoare. Deocamdată, așteptăm să vedem cum se integrează jucătorii noi", a declarat, ieri, Marian Diaconescu.

La antrenamentul de ieri, structurat pe două părți - lucru în sala de forță și alergări pe stadion -, au participat toți componenții lotului, cu excepția lui Paraschiv, Husein și Abuzătoaie, care, ușor accidentați, s-au pregătit separat.
În această dimineață, fariștii vor efectua vizita medicală, la cabinetul doctorului Gheorghe Dumitru, de la Policlinica 2. Antrenamentul zilei are loc de la ora 11.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Februarie 2011
Stire din Sport : Constanța și-a asigurat trei medalii
Pagina a fost generata in 0.3578 secunde