Marian Pană a condus primul antrenament la Farul

1458
3

Noul tehnician al "marinarilor" va semna contractul zilele acestea. Ieri, oficialii constănțeni au purtat, la stadion, o discuție cu portarul Cernea.

Farul s-a reunit, ieri, la stadion. La ședința de pregătire, de pe terenul secund, au participat 27 de jucători. Dintre aceștia, 13 aparțin lotului din sezonul trecut (Zdrâncă, Al. Răuță - portari; Nițescu, I. Barbu, L. Ștefan, Buzea, Sascău, Pașcovici, Husein, M. Soare, Stăncioiu, Șt. Ciobanu, Dutciuc - jucători de câmp), iar ceilalți 14, toți jucători de câmp, au fost fie opriți în urma trialurilor de la finele săptămânii trecute (Conțu, Sescioreanu, Ad. Barbu, Achim - din pepinieră; R. Oprea, Chehaia, Pelican, Purcărea, Boritz, Paraschiv), fie au venit de la alte echipe (L. Bubuleandră, Banoti, D. Forminte - de la Viitorul; R. Vicențiu). Joi, se va prezenta la echipă, din vechiul lot, și Păduraru.
Marian Pană i-a avut alături pe teren, din staff-ul său tehnic, pe Ion Barbu (secund) și pe Valentin Covaciu (antrenor de portari). De asemenea, a fost prezent și Viorel "Gimi" Farcaș, care a declarat că se documentează, practic, în vederea obținerii licenței A de antrenor. Pană nu a dorit să ofere declarații, spunând că o va face după ce va semna contractul cu Farul, zilele acestea.
Marcel Lică, președintele clubului constănțean, a declarat că Marian Pană este optimist în privința obiectivului pe care îl va avea în sezonul 2011 / 2012, promovarea în Liga 1.
"Marian Pană a venit cu dorința de a face performanță. Se va bucura de tot sprijinul conducerii. Sperăm să reușim împreună lucruri bune", a declarat Lică.
Președintele Farului a dezvăluit că, din lotul pentru sezonul 2011 / 2012 al Ligii a II-a nu vor mai face parte cam jumătate dintre fotbaliștii care au jucat pentru "marinari" în sezonul trecut. Primii trei sunt Borza, G. Munteanu și Patriche, cu care Farul a căzut de acord pentru rezilierea contractelor.
"La ora aceasta, nu putem vorbi de noutăți spectaculoase la nivelul lotului. Suntem în tratative cu o serie de fotbaliști, așteptând în același timp și ca echipele din Liga 1 să încheie al doilea stagiu de pregătire (cel al meciurilor amicale) și să-și definitiveze loturile. Poate vom culege de la ele unu - doi jucători care să ne ajute la promovare. Totodată, avem câțiva tineri promițători din pepinieră, care, de altfel, au participat astăzi (n.n. - ieri) la primul antrenament al echipei. Nu în ultimul rând, ne bazăm și pe o serie de fotbaliști cu experiență, care au mai jucat la nivelul eșalonului secund", a mai spus Lică.
Ieri, Farul a tratat, la stadion, cu portarul Cornel Cernea, iar discuții sunt și cu mijlocașul Dinu Todoran.

"Farul se află în fața unui nou început. Avem președinte nou, antrenor nou, staff tehnic nou. Sperăm să fie mai bine ca până acum și să reușim promovarea. Nu știu exact cât s-a strâns la buget, dar sunt foarte buni și banii pe care îi avem. Sperăm să mai vină"
Giani Nedelcu,
patron FC Farul



Comentează știrea

acab
5 iulie 2011
buget 0

ce sa mai vina bai giani daca tu nu ai un ban , adu bani ca o sa vina si alti sponsori , tu vrei sa semnezi cu 1000 de firme dar tu nu ai un leu , ce buget e ...bugetul e 0 , sa zici mersi daca dau astia de la congaz , argus si comat ceva ca altfel nici primele 10 etape nu le jucam

bla
5 iulie 2011
ce conferinta a avut viitoru si noi una de ras

ce echipament misto a avut viitoru ..ce imagine misto..si noi cu tricouri de 100 de ani obosite ...zici ca suntem de la ITC

Marrone
5 iulie 2011
farul

are dreptate nr.2, zici ca erau din divizia judeteana cu echipamentul ala de anul trecut. mi-aduc aminte prin 81-82, cand jucau alde petcu, sames, lica, hagi,peniu s.a., aveau echipament ca argentina, in dungi...oh, tempora!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3341 secunde