"Marinar" suspendat trei etape pentru că a dat cu pumnul

164
1

Articole de la același autor

Rugbistul Adrian Ion, de la RCJ Constanța, a fost suspendat pe o perioadă de trei etape și obligat la plata a 500 lei, urmare a incidentelor de la partida pe care "marinarii" au susținut-o în compania RCM-ului Timișoara, în semifinalele SuperLigii.

Membrii Comisiei de Disciplină a Federației Române de Rugby au luat această decizie după ce au analizat cazul și au concluzionat că jucătorul RCJ-ului a lovit un adversar cu pumnul, informează super-liga.ro.

Pedeapsa ar fi putut fi și mai aspră, însă federalii au ținut cont de faptul că Ion se află la prima abatere. În favoarea jucătorului a mai fost și o prevedere a Regulamentului Disciplinar, care permite diminuarea pedepsei cu cel mult jumătate prin arbitrarea neremunerată la competiții de juniori. 

Comentează știrea

Eu
9 octombrie 2013
Trompeta!!

Domnul mihalache...a ti ajuns sa scrieti de toate rebuturile in ziar..a ti terminat cu toate problemele farului ...si scrieti de toate trompetele care nici nu stiu cum au ajund la Farul...de fapt este baiatul lui tarzan si la adus Paraschiv ca la dinamo lau dat afara...multumim domnule mihalache pentru aceasta pretioasa imformatie

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
Stire din Sport : RCJ Constanța, "misiune imposibilă" în Banat
Pagina a fost generata in 0.5101 secunde