RCM Timișoara - RCJ Farul 13-15, în Divizia Națională de rugby

"Marinarii" s-au salvat în ultima secundă

3396
Partida de la Timișoara, care, la prima vedere, părea o simplă formalitate, era să se transforme într-un dezastru pentru rugbiștii de la RCJ Farul. Constănțenii au câștigat fără să strălucească, 15-13, grație unui eseu marcat în ultimul minut.

Meci de mare luptă, sâmbătă, la Timișoara, între RCM-ul bănățean și RCJ Farul Constanța, întâlnire contând pentru etapa a treia a Diviziei Naționale de rugby, Grupa B.
În min. 5, gazdele au beneficiat de o lovitură de penalitate, balonul a trecut printre bețe și tabela se modifica pentru prima oară, 3-0. Replica Farului s-a lăsat mult așteptată, "marinarii" reușind un eseu (netransformat) abia în prelungirile primei reprize, 3-5.
În partea a doua, constănțenii au mai culcat o dată balonul în terenul de țintă, 3-10, însă timișorenii nu au cedat. Din contră, au intrat cu mai mult curaj în 22-ul alb-albaștrilor și efortul lor n-a rămas fără urmări. Formația gazdă a trecut în avantaj, 13-10, după un eseu transformat și o penalitate și se părea că vom asista la surpriza campionatului.
Lovitura de teatru a picat la ultima fază, când, după un atac prelungit, Farul a reușit cel de-al treilea său eseu și a întors soarta partidei, 15-13. Așadar, victorie fără bonus și fără strălucire a băieților lui Mircea Paraschiv, în timp ce Timișoara obține cel de-al treilea punct bonus defensiv consecutiv.
"Sunt un antrenor fericit, e al doilea meci al meu la Farul și mă bucur că am câștigat. A fost o partidă disputată, Timișoara a dat totul și putea să câștige, însă jucătorii mei au o experiență mai mare și au reușit să se impună", a declarat Mircea Paraschiv.

Cristian Brănescu, învins de campioana Baia Mare
Iată și alte rezultate ale rundei: Grupa A: CSM București - CSM Baia Mare 12-34 (formația gazdă, antrenată de constănțeanul Cristian Brănescu, a dat o replică mai mult decât curajoasă campioanei), CSM Bucovina Suceava - CS Universitatea "Aurel Vlaicu" Arad 7-27; Grupa B: Poli Iași - Steaua București 7-75.
În clasamentul Grupei B, RCJ Farul ocupă locul doi. Lideră este Steaua.
Etapa viitoare (miercuri, 14 aprilie), "marinarii" vor întâlni, în deplasare, pe Știința Petroșani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
Stire din Sport : Ultima șansă pentru "marinari"
Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
Stire din Sport : Placaje în București
Pagina a fost generata in 0.8089 secunde