Simona Halep s-a oprit în sferturi la Marbella, dar joacă la Barcelona

2480
Simona Halep s-a oprit în sferturi la Marbella, dar joacă la Barcelona - 2fce67d5a92e7a0c4273c9f2ad11fc1c.jpg
Jucătoarea de tenis Simona Halep, de la CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS, a ratat calificarea în semifinalele turneului feminin de la Marbella (Spania), concurs dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de euro.
După cinci victorii consecutive (trei în calificări, două pe tabloul principal), toate în minimum de seturi, constănțeanca (nr. 166 WTA) a fost învinsă, în două seturi, scor 4-6, 6-7 (4), de Flavia Pennetta (Italia), a 16-a jucătoare a lumii.
Aflată în premieră pe tabloul principal al unui turneu WTA, Simona Halep este mulțumită de bilanțul său: 5.340 de euro și 86 de puncte WTA, grație cărora va urca în topul mondial, săptămâna aceasta, aproximativ 20 de poziții.
Constănțeanca a depășit rapid șocul eliminării de la Marbella și s-a mutat, în week-end, pe zgura turneului de la Barcelona (Spania; premii totale de 220.000 de euro).
Nevoită din nou să treacă prin calificări, Simona a debutat perfect, spulberând-o, scor 6-0, 6-1, în primul tur, pe Olivia Rogowska (Australia), după o partidă care a durat numai 47 de minute. Următoarea sa adversară este Yvonne Meusburger (Austria, cap de serie nr. 6).
Tot în calificările turneului de la Barcelona, Monica Niculescu a acces în turul secund, în timp ce Raluca Olaru ieșit prematur din competiție. România are două jucătoare direct acceptate pe tabloul principal, Sorana Cîrstea și Alexandra Dulgheru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Aprilie 2010
Stire din Sport : Vrea să fie "regele" Marocului
Pagina a fost generata in 1.1147 secunde