Horia Tecău, cap de serie nr. 3 în turneul de tenis de la Casablanca

Vrea să fie "regele" Marocului

1585
Vrea să fie
Tenismanul constănțean Horia Tecău participă, săptămâna aceasta, la turneul de la Casablanca (Maroc), competiție inclusă în circuitul ATP World Tour 250, în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 450.000 de euro.
Românul este înscris numai în proba de dublu, în care îl are drept partener pe suedezul Robert Lindstedt. Cei doi sunt creditați cu șansa a treia la trofeu, iar primii lor adversari, din optimile de finală, sunt elvețienii Yves Allegro și Stanislas Wawrinka.
Tecău îl cunoaște foarte bine pe Allegro, alături de care a jucat în multe turnee în sezoanele precedente, câștigând titlul de campioni la Milano. De data aceasta, se vor afla de o parte și de cealaltă a fileului.
Pentru prezența pe tabloul principal, cuplul Tecău / Lindstedt are asigurați 2.070 de euro, calificarea în sferturi urmând a fi răsplătită cu 3.500 de euro și 45 de puncte ATP. Finala Grand Prix-ului Hassan II se va desfășura duminică, 11 aprilie, pe zgură.
În proba de simplu a concursului marocan, românul Victor Hănescu este desemnat cap de serie nr. 3, a avut liber în runda inaugurală și intră în joc direct în faza optimilor.
v v v
În primul tur al întrecerii indi-viduale din cadrul turneului WTA de la Marbella (Spania; premii totale de 220.000 de euro), jucătoarea de tenis Simona Halep, de la CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS, o întâlnește pe Iveta Bene-sova (Cehia, nr. 70 WTA).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7322 secunde