Duminică, la Constanța, de la ora 11, FC Farul - FCM Bacău

"Marinarii" vor să lege victoriile

1356
Constănțenii n-au reușit până acum în campionat două succese la rând, propunându-și să bifeze această premieră în partida cu băcăuanii, victorie prin care să-și continue ascensiunea în clasament.

Farul a urcat pe locul nouă după victoria de la Dinamo II și nu vrea să se oprească aici. "Marinarii" și-au propus să o învingă și pe FCM Bacău și să înceapă să lege victoriile, pentru a urca rapid spre locurile promovabile.
"Trebuie neapărat să batem, ca să adunăm cât mai multe victorii și să ajungem în față. Până acum, ne-au cam lipsit rezultatele, dar sperăm ca, de acum înainte, să nu ne mai ocolească", a declarat, pentru "Cuget Liber", mijlocașul farist Vasile Păcuraru.
Creditată cu șanse la atingerea Ligii 1, formația băcăuană a avut, ca și Farul, un parcurs sinuos (deși începuse bine), care o plasează doar pe locul 11. Cu trei victorii și două egaluri în nouă meciuri, moldovenii sunt în criză de puncte și de rezultate pozitive, pierzând precedentele două meciuri (ambele acasă), cu echipe considerate contracandidate la promovare, Petrolul și Sportul Studențesc.
Astfel că meciul cu Farul e foarte important pentru băcăuani în încercarea lor de a nu pierde contactul cu plutonul fruntaș. FCM nu e lipsită însă de probleme de lot, anunțând că nu îi va putea folosi la Constanța pe Vajou (dureri de spate), Simao (nerefăcut 100%), Spiridon, căpitanul echipei (accidentat la aductori în partida cu Sportul) și Boboc (suspendat pentru patru galbene). Va reveni în schimb atacantul Adrian Câmpeanu, ținut pe tușă în ultima lună de o accidentare.
Echipa probabilă a Farului: Sardescu - Barbu, Diogo, Papp - Mățel (cpt.), B. Teekloh, Cristocea, Gaston - B. Andone, Chico, C. Matei.
Arbitrează Mihai Ene (București); asistenți, Claudiu Florea (București), Elena Mușetoiu (Câmpulung Muscel); rezervă, Florin Dan (Oltenița); observatori, Bratu Cațaroș (Călărași), Constantin Tolea (Galați).
Meciul se joacă duminică, 25 octombrie, cu începere de la ora 11. Biletele costă 5 lei (la tribuna a II-a și la peluza a II-a) și 10 lei (la tribuna I). Elevii și studenții au acces gratuit la peluza a II-a, pe baza carnetului sau a legitimației, documente vizate la zi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Sport : "Marinarii" au urcat pe locul 9
Sâmbătă, 17 Octombrie 2009
Stire din Sport : Nu mai aveți nicio scuză dacă nu bateți!
Pagina a fost generata in 0.7588 secunde