Ombladon președinte!

1092
Ombladon președinte! - f3d24e8d7784db1ed4ec0b98c85e1df8.jpg
Ideea nu-mi aparține. Dar nu e rea. "Ombladon președinte!" stă scris pe pagina de YouTube unde este postat ultimul videoclip al Paraziților, "Noi vrem respect". E un comentariu sec, dar mustind de acel umor dulce-amar neaoș care ne face să trecem mai departe ori de câte ori o luăm în freză.
Serios acum, dacă pot candida Oprescu, Geoană, Antonescu, Băsescu, Becali, Potârcă sau Vadim, ce rău ar face apariția, pe această listă, a cetățeanului Bogdan Ionuț Pastacă, zis și Ombladon, născut, crescut în Colentina? Din toată gașca de candidați, ar fi singurul care ar ști, cu adevărat, ce se întâmplă cu România reală, cea de care domnii cu gulere albe și manșete scrobite s-au cam îndepărtat. Șansele ca prezidențiabilii actuali să se reconecteze la adevăratele probleme ale națiunii, părăsind ceea ce cred ei că ar fi așteptările norodului, sunt aproape nule. Băieții de prin birourile cotroceniste sau de la Casa Poporului au decolat de mult dintre noi, ca orice clasă conducătoare pe care ne-a propus-o istoria.
Parcurg iar și iar lista de candidați și vă spun serios că nu știu cu cine să votez. Asta nu înseamnă că dvs., dragi cititori, nu trebuie să nu vă duceți la vot. Mergeți, ștampilați pe cine vreți... numai că eu nu știu cui să-i dau votul. Nu sunt turmentat, dar, în 2009, mă simt exact ca eroul lui Caragiale, numai sticla nu-mi iese din buzunar (e în frigider, la rece): "Vorba e... hic... eu cu cine votez?".
L-aș vota pe Ombladon cu cinci mâini, vorba aia, dacă ar candida. Măcar se pricepe la vorbe, se pricepe să-mi ajungă la inimă și chiar nu m-ar deranja o Românie precum cea visată de el. Nu poate fi mai rea decât România lui Băsescu, Geoană, Antonescu, Oprescu ș.a.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Octombrie 2009
Stire din Comentarii : Poftiți în pavilionul cretinilor!
Miercuri, 21 Octombrie 2009
Stire din Comentarii : Rățușca cea  urâtă și serioasă
Marţi, 20 Octombrie 2009
Stire din Comentarii : Probleme de viață și de moarte
Luni, 19 Octombrie 2009
Stire din Comentarii : Ciocu’ mic, studenți!
Sâmbătă, 17 Octombrie 2009
Stire din Comentarii : Vara rachetei
Vineri, 16 Octombrie 2009
Stire din Comentarii : Zece…
Miercuri, 14 Octombrie 2009
Stire din Comentarii : Guvernul sună întotdeauna de două ori
Joi, 22 Octombrie 2009
Stire din Comentarii : Cel mai puțin ticălos
Pagina a fost generata in 0.4375 secunde