Medalie de aur pentru CS Farul, la Campionatele Balcanice de atletism

245
Medalie de aur pentru CS Farul, la Campionatele Balcanice de atletism - medalie-1500214073.jpg

Articole de la același autor

România a cucerit zece medalii - trei de aur, patru de argint și trei de bronz -, sâmbătă, în prima zi a Campionatelor Balcanice de atletism pentru seniori de la Novi Pazar (Serbia).

La câștigarea medaliei de aur a ștafetei masculine 4x100 metri a contribuit și sportivul Ionuț Andrei Neagoe, de la CS Farul Constanța (antrenor Angela Popescu).

v v v

Singurul atlet constănțean prezent la Campionatul Mondial de juniori ll din Kenya, Marian Petre, a fost extrem de aproape de calificarea în finala probei de triplusalt. Sportivul legitimat la CS Farul/LPS "Nicolae Rotaru" (antrenori Cecilia Gevat și Alin Larion) s-a aflat la doar trei centimetri de ultimul act, reușind o săritură de 14,65 m, în contextul în care ultimul sportiv calificat în finală a sărit 14,68 m.

"Marian a simțit pe pielea sa ce înseamnă presiunea unui eveniment de asemenea anvergură. Peste 50.000 de spectatori au fost prezenți și au făcut atmosferă pe stadionul din Nairobi. Cu siguranță îi pare rău că nu a prins finala, însă a fost o experiență din care a avut de învățat", a declarat antrenorul Alin Larion.

v v v

Tot în week-end, la Bydgoszcz (Polonia), au avut loc și Campionatele Europene pentru tineret (U23). Și la această competiție, Constanța a fost reprezentată de un singur sportiv, Adrian Boldeanu, pregătit la CS Farul de același Alin Larion. Din păcate, Boldeanu nu a reușit să se califice în finala probei de 110 metri garduri, clasându-se pe locul 6 în seria sa.

v v v

Următoarea competiție de calibru este programată în perioada 20-23 iulie, la Grosetto (Italia), acolo unde patru sportivi din Constanța vor participa la Campionatul European de juniori l: Radu Costache (CS Farul, antrenor Alin Larion), Ioana Manoliu (LPS "Nicolae Rotaru"-CS Farul, antrenoare Carmen Botea), Răzvan Grecu (CSS 1-CS Farul, antrenor Daniel Cojocaru) și Florin Vișan (LPS "Nicolae Rotaru", antrenoare Carmen Botea) - toți la triplusalt. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5406 secunde