Medalie de bronz pentru Andreea Ana, la "europenele" U23

159
Medalie de bronz pentru Andreea Ana, la

Articole de la același autor

Sportiva din Mangalia Andreea Beatrice Ana a cucerit medalia de bronz, joi seară, în limitele cat. 55 kg, la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Novi Sad (Serbia), după ce a învins-o în meciul decisiv pe germanca Ellen Riesterer.

Ana a trecut în preliminarii de belarusa Daria Sinkaveț, în sferturi a fost învinsă de rusoaica Viktoria Vaulina, în recalificări a dispus de ucraineanca Anastasia Kravcenko, după care a câștigat meciul cu Riesterer.

Kriszta Tunde Incze a adus și ea o medalie delegației României, la cat. 65 kg, prin calificarea în finală, urmând să o înfrunte pe rusoaica Maria Kuznețova. În preliminarii, românca a trecut de austriaca Kathrin Mathis, în sferturi s-a impus în fața azerei Elis Manolova, iar în semifinale a câștigat în fața franțuzoaicei Pauline Denise Lecarpentier.

La cat. 53 kg, Suzanna Georgiana Șeicariu va lupta pentru bronz cu azera Tatiana Varansova. Șeicariu a fost întrecută în sferturi de germanca Annika Wendle, iar calificarea acesteia în finală a tras-o pe româncă direct în meciul pentru bronz.

La cat. 72 kg, Alexandra Anghel a obținut două victorii, în meciurile cu Beste Altug (Turcia) și Yelyzaveta Tiskarova Saidakova (Ucraina), pierzând în fața rusoaicei Evghenia Zaharcenko. În ultimul meci, românca o va înfrunta pe belarusa Anastasia Zimiankova.

Diana Elena Vlăsceanu se va bate pentru bronz cu Romana Vovceak (Ucraina), la cat. 76 kg.

România are până acum trei medalii de argint, toate cucerite la greco-romane, de Florin Tița (55 kg), Răzvan Arnăut (60 kg) și Lenard Berei (130 kg), și una de bronz, prin Andreea Beatrice Ana (55 kg).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1716 secunde