Week-end plin de evenimente în handbalul românesc

Medgidia, spulberată de Panduri, Aihan Omer are succes și în Cupa EHF

480
Medgidia, spulberată de Panduri, Aihan Omer are succes și în Cupa EHF - 0cf88020722953499b7e6ee70c16f36b.jpg
Meci de un bun nivel tehnic și spectacular, ieri după-amiază, la Sala Sporturilor din Medgidia, unde CSM-ul antrenat de Florin Cazan a primit replica Pandurilor Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a cincea a Ligii Naționale de handbal masculin. După 60 de minute, victoria a revenit oaspeților, cu scorul de 34-23 (16-10).
Alte rezultate ale rundei: HC Minaur Baia Mare - Știința Bacău 28-30, Steaua București - Bucovina Suceava 33-26, SCM Brașov - U Cluj 24-28 și CSM Satu Mare - Poli Timișoara 33-23.
Derby-ul HCM Constanța - UCM Reșița se va juca mâine, de la ora 18.00 (în direct la Digi Sport), la Sala Sporturilor, iar întâlnirea Dinamo București - HC Odorhei a fost amânată pentru data de 15 octombrie.
Etapa viitoare (duminică, 18 octombrie), ambele formații dobrogene vor evolua în deplasare, după următorul program: Pandurii - HCM Constanța și HC Minaur - CSM Medgidia.

UCM Reșița s-a impus, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 40-32, în fața cehilor de la HCB Karvina, în meciul tur al manșei secunde din Cupa EHF la handbal masculin. Pentru echipa lui Aihan Omer, cele mai multe goluri le-a marcat pivotul constănțean Eremia Pîrîianu (7).
Returul este programat pe 18 octombrie, la Karvina. UCM Reșița a câștigat de trei ori consecutiv Challenge Cup și este la primul său sezon în Cupa EHF.

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare s-a calificat în turul trei al Cupei EHF, după ce a învins, sâmbătă, în deplasare, scor 37-36, formația elenă GAS Artas, în manșa a doua a turului secund. În tur, maramureșencele câștigase confortabil pe teren propriu, 37-23.
În schimb, HC Oțelul Galați a fost eliminată din competiție, în urma celor două înfrângeri înregistrate cu ZRK Kikinda (Serbia), 27-28, acasă, și 32-37, sâmbătă, în deplasare.

Sâmbătă, s-a disputat și un meci restant din cadrul etapei a patra a Ligii Naționale de handbal feminin. Deși se confruntă cu mari probleme financiare, Rulmentul Brașov, vicecampioana României, a trecut de U Cluj, sub Tâmpa, scor 31-25.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9863 secunde