Fotbalistele de la SNC și-au reluat pregătirile într-o nouă formulă

"Mercenarele", excluse din lot!

947
Echipa de fotbal feminin SN Constanța și-a reluat pregătirile în vederea sezonului 2010 / 2011 al Ligii I. De zece zile, jucătoarele se antrenează pe stadionul din spatele Gării CFR, iar lotul pe care se va baza tehnicianul Ion Zlate a suferit modificări semnificative față de cel rulat în campionatul precedent.
"Am renunțat la fotbalistele care veneau doar la meciuri și care, chiar și atunci, făceau figurație pe teren, urmărindu-și numai interesele personale. În noul campionat, dau credit total tinereții. Am reluat pregătirile, situația este destul de dificilă, dar mergem înainte. Majoritatea fetelor sunt din județ, vin la antrenamente în funcție de posibilitățile financiare, așa că nu am niciodată formula completă. O să înceapă și școala, va fi și mai greu de respectat un program. Cu toate acestea, voi promova la prima echipă foarte multe junioare. Deși randamentul lor este de cel mult 50 la sută, din cauza lipsei de experiență, trebuie să avem răbdare cu aceste sportive, pentru că ele sunt viitorul fotbalului feminin românesc. Performanță nu se poate face cu jucătoare de 30 de ani, care se gândesc numai la bani", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Zlate.

Nicio zi fără acțiuni de selecție
În fiecare zi, între orele 8.00 și 18.00, la stadionul SNC, sunt organizate acțiuni de selecție la disciplina fotbal feminin. Sunt așteptate fete cu vârste între 6 și 18 ani, care au practicat sau nu anterior alte sporturi.
Înscrieri la trialuri se pot face și la tel. 0721.01.60.67.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3077 secunde