Pentru copii şi adulţi cu suflet de copil

Mini-handbal, cros, baschet şi jocuri pe plaja din Mamaia, la Cupa „1 Iunie”

604
Mini-handbal, cros, baschet şi jocuri pe plaja din Mamaia, la Cupa „1 Iunie” - mini-1622212063.jpg

Articole de la același autor

După o absenţă din „peisaj” de un an, cauzată de pandemia Covid-19, Cupa „1 Iunie” revine cu mult entuziasm, la Constanţa fiind organizate o serie de activităţi dedicate celor mai mici iubitori ai sportului, ai mişcării pentru sănătate.

Organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Primăria Municipiului Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii „Ovidius” şi Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, în parteneriat cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, Palatul Copiilor Constanţa, CSS 1 Constanţa, BC Athletic Constanţa, Cupa „1 iunie” va reuni copii de toate vârstele, dar şi adulţi cu suflet de copil, adrenalina şi distracţia fiind ingredientele principale ale activităților organizate cu ocazia celebrării Zilei Internaţionale a Copilului.

Vineri, 28 mai, la ora 16.00, la Sala Hidrotehnica, s-a dat startul competiţiei de mini-handbal, la care evoluează elevii de la Clubul Sportiv Şcolar Nr. 1 Constanța; prof. Lăcrămioara Ilie şi Alexandru Negraru.

Marţi, 1 iunie, de la ora 10.00, cei mici sunt invitaţi să participe la crosul organizat pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv „Gheorghe Hagi”, sub coordonarea Asociaţiei Judeţene de Atletism Constanţa şi a reprezentantului DJST Constanţa, Mihai Orzan.

De asemenea, la Medgidia, Primăria Medgidia şi CS Medgidia organizează un alt cros.

De la ora 17.00, Piațeta Perla din Mamaia devine kilometrul zero al distracției. Atmosfera competiţională va fi întreţinută de jocuri pe plaja din faţa Radio Constanţa, cu consilierii DJST Marian Ţuţuianu, Emiran Reşit, Tatiana Titov.

Programul zilei mai include concursuri şi întreceri de baschet în familie cu Baschet Club Athletic Constanţa, iar elevii de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, pregătiţi de prof. Magdalena Martinescu, împreună cu studenţii din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport vor susţine un program de zumba, aerobic şi dans sportiv.

Activitatea cercurilor artistice din cadrul Palatului Copiilor Constanţa va fi pusă în scenă printr-un spectacol.

De asemenea, organizatorii au pregătit cele mai distractive competiţii pentru părinţi şi copii: curse de alergat cu cărucioare pentru copii şi cărucioare de cumpărături cu profesori şi studenţi de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Constanţa.

XXX

Tot marţi, 1 iunie, de la ora 17.00, la Baza Nautică din Parcul Tăbăcărie, copiii de toate vârstele sunt invitaţi să participe la un curs de caiac susţinut de sportivii de performanţă de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, pregătiţi de profesorul Nelu Raţă.

„Pentru fiecare activitate sportivă în parte, vor fi oferite premii surpriză”, a transmis directorul executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa, Mariana Solomon. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4346 secunde