Se deschide Conferința Internațională CHIMIA 2020 „New trends in applied chemistry”

300
Se deschide Conferința Internațională CHIMIA 2020 „New trends in applied chemistry” - chimie-1621962833.jpg
Amânată anul trecut, în contextul pandemiei Covid-19, Conferința Internațională CHIMIA 2020 „New trends in applied chemistry” va avea loc începând de joi, în organizarea Departamentului de Chimie şi Inginerie Chimică din cadrul Facultății de Științe Aplicate şi Inginerie (FSAI), Universitatea „Ovidius” din Constanța (UOC), după cum informează prodecanul FSAI, conf. univ. dr. Alina Soceanu.

Ceremonia de deschidere va avea loc în data de 27 mai 2021, începând cu ora 9.30, în sala de conferințe a Hotelului Complex Bulevard din Constanța.

„Conferinţa CHIMIA 2020 are un caracter interdisciplinar, abordează domenii de vârf cu un puternic impact asupra calităţii vieţii şi a dezvoltării economiei naţionale, domenii ce au rolul de a deschide noi direcţii de cercetare dar, în același timp, de a promova şi valorifica rezultatele activităţii de cercetare-dezvoltare ale colectivelor de cercetare”, precizează conf. univ. dr. Alina Soceanu.

În cea de-a doua zi a conferinței, începând cu ora 12.00, va fi organizat workshop-ul intitulat „Cerințe și oportunități pentru creșterea gradului de angajare a studenților”, la care, alături de studenți și cadre didactice ale FSAI, va participa, în calitate de invitat, Mihaela Denis Gălățanu, din partea SN Nuclearelectrica SA.

Facultatea de Științe Aplicate și Inginerie a obținut în anul 2019 o sponsorizare din partea SN Nuclearelectrica SA, în valoare de 858.218 lei, cu ajutorul căreia s-a achiziționat aparatură de înaltă performanță.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3394 secunde