Concurs Mioara Bogățeanu, câștigătoarea marelui premiu al Concursului Cuget Liber Sport

509

Articole recomandate

Cititorii ziarului Cuget Liber, care au participat la Marele Concurs Sport și au fost desemnați câștigători, au venit, vineri, 17 aprilie, la sediul redacției, pentru a-și ridica premiile. Ei au fost întâmpinați, cu drag, de Lăcrămioara Popa, managerul Departamentului de Publicitate.
Cea mai fericită dintre toți era Mioara Bogățeanu. Și nici nu putea fi altfel, din moment ce, la tragerea la sorți, șansa a fost de partea sa: a câștigat marele premiu, un LCD.
"Citesc zilnic Cuget Liber și particip numai la concursurile acestei redacții. Apreciez acest ziar, pe care îl consider echilibrat și bogat în conținut. Știu că țineți cont de părerile cititorilor, așa că aș dori să regăsesc în Cuget Liber o pagină dedicată tinerilor, problemelor cu care aceștia se confruntă și pe care nu au curajul să le împărtășească părinților. De asemenea, o rubrică a tinerelor talente, unde fiecare să poată scrie o poezie sau alt gen de creație, cred că ar fi binevenită. Foarte importante mi se par articolele despre bursa locurilor de muncă pentru studenți / tineri fără posibilități de întreținere și cele despre (și pentru) femei. Nu în ultimul rând, un supliment lunar / bilunar, care să apară sâmbăta, pe teme de casă, sănătate, cred că ar fi o idee bună", a declarat Mioara Bogățeanu.
La Marele Concurs Sport, s-au acordat premii constând în produse electrocasnice (LCD, cameră foto, aspirator, mixer, storcător fructe, cafetieră, MP4), tricouri cu însemnele FC Farul și abonamente la Cuget Liber.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7409 secunde