Miracolul continuă: Constanța, ziua și medalia la Cupa Europei la bob!

3236
2

Articole de la același autor

Performanțele României - și ale Constanței în special - au continuat, entuziasmant, și vineri, în ultima de zi de întreceri la Cupa Europei la bob, competiție găzduită de stațiunea Innsbruck, din Austria. 
După ce, joi, a cucerit medalia de bronz, vineri, echipajul feminin de bob 2 al României, avându-le la bord pe Maria Constantin (pilot) și Andreea Grecu, a repet evoluția foarte bună, recompensată în final cu o nouă medalie de bronz. 
"A fost foarte greu să prindem din nou podiumul. După prima manșă, eram pe locul cinci, am forțat, am recuperat, însă până la urmă efortul a meritat și iată că avem ziua și medalia. Ocupantele primelor două locuri sunt reprezentantele Germaniei, care participă la Cupa Mondială", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul echipei României, prof. Paul Neagu. 




Vineri, s-au încheie întrecerile Cupei Europei de la Innsbruck. Sportivele medaliate și antrenorul lor vor pleca către la Altenberg, apoi, timp de o săptămână, își vor instala cartierul general în Franța, în stațiunea La Plagne. Luna viitoare, în perioada 15-21 decembrie, vor participa la Campionatul Național al României, care se va desfășura tot la Innsbruck. 


Comentează știrea

tudor daniela
15 noiembrie 2014
felicitati

Wawww. O stire din sport pe prima oagina....minine

tudor daniela
15 noiembrie 2014
felicitari

Wawww. O stire din sport pe prima pagina....minune

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5008 secunde