MTS nu impune obiectiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020

146
MTS nu impune obiectiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 - mts-1533223426.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, nu a impus un obiectiv pentru sportivii români care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo, dar speră la un rezultat cât mai bun în limita posibilităților.


"Evident că ne dorim să obținem cele mai bune rezultate în limita posibilităților, evident că ne dorim ca steagul României să se afle pe podium. Anul acesta, federațiile își fac punctele necesare pentru calificări la olimpiada din Tokyo, pot să le doresc doar succes. În limita posibilităților, MTS este alături de ei și Doamne ajută la cât mai sus!", a declarat Ioana Bran, miercuri, cu prilejul unei conferințe de presă în care a prezentat un bilanț după primele 6 luni de mandat în fruntea Ministerului Tineretului și Sportului.
Ioana Bran a evitat să precizeze numărul de medalii olimpice care ar fi mulțumitor pentru MTS, în calitate de finanțator al sportului de mare performanță.


"Nu aș vrea să mă pronunț. Nu trebuie să fie mulțumitor pentru MTS, trebuie să fie mulțumitor sufletește pentru sportivul care a luat parte la această olimpiadă, să fie el mândru de felul cum a performat și de realizările lui. Faptul că tricolorul României se va afla pe podium nu poate decât să ne bucure. Sportul este cel mai bun ambasador al țării, dar nu am cum să mă pronunț în a spune câte medalii sunt satisfăcătoare sau nu. Fiecare medalie în parte este o bucurie și merită toată aprecierea noastră", a declarat Ioana Bran, citată de Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3919 secunde