MTS / „Orice investiție în tineri este un pariu câștigat cu viitorul!”

99
MTS / „Orice investiție în tineri este un pariu câștigat cu viitorul!” - 21781472325491457352301778281477-1626697978.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Tineretului și Sportului a fost prezent la lansarea oficială a programului Constanța - Capitala Tineretului din România, ca partener al acestei inițiative.

„Programul Capitala Tineretului din România reprezintă o oportunitate necesară prin care, fie că vorbim despre MTS, autorități locale sau organizații de și pentru tineri, putem contribui la constituirea unor orașe în care tinerii să fie implicați direct, iar astfel să-și poată construi viitorul începând din prezent.

MTS a sprijinit și va sprijini orice inițiativă ce are în centrul ei tânărul, căci orice investiție în tineri este un pariu câștigat cu viitorul. Felicitări autorităților publice locale, colegilor noștri de la Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, partenerilor din cadrul Guvernanței și tuturor tinerilor, căci prin implicarea și entuziasmul vostru, prin contribuția fiecăruia dintre voi, contribuiți decisiv la dezvoltarea ecosistemului de tineret din România.

Așteptăm cu nerăbdare și emoție, la Gala Tineretului, să aflăm cui va preda Constanța ștafeta. Mult succes, Constanța - Capitala Tineretului din România”, a fost mesajul echipei conduse de ministrul Eduard Novak, transmis către cei prezenți la deschiderea oficială a programului Constanța - Capitala Tineretului din România.

Foto: Facebook / Ministerul Tineretului şi Sportului 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8943 secunde