Nataţie / Robert Glinţă, locul cinci la Mondiale. „Este rezultatul cel mai bun pe care l-aș fi putut scoate”

75
Nataţie / Robert Glinţă, locul cinci la Mondiale. „Este rezultatul cel mai bun pe care l-aș fi putut scoate” - 1-1656231423.jpg
Înotătorul român Robert Glinţă s-a clasat pe locul cinci în finala probei de 50 m spate din cadrul Campionatelor Mondiale de nataţie la Budapesta (Ungaria), la egalitate cu grecul Apostolos Christou, ambii fiind înregistraţi cu acelaşi timp (24 sec 57/100).

„Sunt foarte fericit. Este rezultatul cel mai bun pe care l-aș fi putut scoate în momentul de față”, a declarat Robert Glință, la finalul participării la Mondiale.

Americanul Justin Ress, descalificat iniţial, a fost desemnat câştigător al medaliei de aur, după ce sancţiunea dictată împotriva sa a fost anulată.

Un alt american, Hunter Armstrong, clasat pe locul al doilea, la două sutimi de secundă de Ress, dar care a beneficiat de descalificare şi a primit medalia de aur pe podium, a intrat în final în posesia argintului, în timp ce polonezul Kswarey Masiuk a primit medalia de bronz, atribuită iniţial italianului Thomas Cecconi, care a coborât pe locul al patrulea.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern 

Pagina a fost generata in 0.2543 secunde