Handbal, CM de tineret / Repriză de coşmar cu Cehia! România a ratat calificarea în grupele principale

98
Handbal, CM de tineret / Repriză de coşmar cu Cehia! România a ratat calificarea în grupele principale - 1-1656230752.jpg

Articole de la același autor

Selecţionata feminină de handbal-tineret a României a ratat calificarea în grupele principale ale Campionatului Mondial din Slovenia, după ce a fost învinsă, scor 25-32 (14-14), de reprezentativa Cehiei, la Celje, în ultimul său meci din Grupa E.

După două victorii (26-23 cu Angola şi 29-20 cu Lituania), formaţia antrenată de Horaţiu Paşca părea calificată în grupele principale, însă a avut parte de o repriză secundă de coşmar în faţa Cehiei, iar diferenţa s-a făcut la golaveraj într-o grupă în care primele trei clasate au acumulat câte patru puncte.

Pentru România, au marcat Bianca Andreea Ţîrle 5 goluri, Alexandra Gabriela Dumitraşcu 4, Alicia Maria Gogîrlă 4, Ioana Rebeca Necula 4, Andreea Alexandra Coman 2, Angela Ştefania Stoica 2, Mihaela Andreea Mihai 2, Maria Diana Lixăndroiu 1, Sarah Aida Darie 1.

România va evolua în turneul pentru locurile 17-32, Cupa Preşedintelui, fiind în grupa a treia, alături de Mexic, Chile şi Lituania.

Foto: Facebook / FRH - Federaţia Română de Handbal 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6904 secunde