Handbalistele de la CSU Neptun, antrenament alături de elevii Şcolii "Aurel Vlaicu"

104
Handbalistele de la CSU Neptun, antrenament alături de elevii Şcolii

Articole de la același autor

Aflate în pauză competiţională, handbalistele de la CSU Neptun le-au făcut o surpriză elevilor de la Şcoala Gimnazială nr. 40 „Aurel Vlaicu” din Constanţa. Împreună cu cei mici, jucătoarele pregătite de Ion Ivan şi Lăcrămioara Ilie au susţinut un scurt antrenament şi au disputat un meci amical în care toată lumea a fost cu zâmbetul pe buze.

A fost a doua oprire a handbalistelor Neptunului în şcolile constănţene, după ce, în urmă cu două săptămâni, au fost prezente la ora de educaţie fizică şi sport efectuată de elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 28 „Dan Barbilian”.

XXX

Naţionala feminină de handbal-tineret a României va participa, începând de miercuri, 22 iunie, la Campionatul Mondial din Slovenia.

„Dacă toată lumea e sănătoasă, cred că lotul cu care ne vom deplasa la Campionatul Mondial este unul capabil de orice”, a declarat, la finele turneului de pregătire din Ungaria, selecţionerul Horaţiu Paşca.

La turneul din ţara vecină, tricolorele s-au clasat pe locul doi, fiind învinse de Ungaria, campioana mondială şi europeană, dar învingătoare în faţa Coreii de Sud, campioana Asiei, şi Angolei, campioana Africii.

Sorin MIHALACHE

Foto: Facebook / CSU Neptun Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.757 secunde