Handbal / Bursa transferurilor. Crina Pintea revine la CSM București, pentru următoarele două sezoane

172
Handbal / Bursa transferurilor. Crina Pintea revine la CSM București, pentru următoarele două sezoane - 1-1655282670.jpg

Articole de la același autor

Pivotul echipei naționale a României, Crina Pintea, revine la CSM București după sezonul petrecut la Gyor. În trecut, Crina a mai evoluat pentru echipa bucureşteană, în perioada 2019-2021, semnând apoi cu formația maghiară, unde a mai jucat și în perioada 2018-2019.

Crina Pintea și-a început cariera la Oltchim Râmnicu Vâlcea, în 2006, trecând pe la mai multe cluburi din Europa, precum Thuringer și Paris 92, înainte de a semna cu Gyor, în 2018. A făcut parte din EHF Champions League All-Star Team în 2019, iar în 2018 a făcut parte din echipa ideală de la Campionatul European.

„Am ales să mă întorc la CSM București pentru că am trăit foarte multe momente frumoase alături de echipă, alături de fete și de staff. Un factor important în decizia pe care am luat-o este sora mea, care face parte din aceeași echipă și îmi doresc foarte mult să jucăm împreună!

De asemenea, obiectivele pe care CSM București le are mă motivează și îmi doresc foarte mult să le îndeplinim împreună!”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, Crina Pintea.

Crina va evolua pe postul de pivot, alături de Ema Ramusovic și de sora ei, Andreea Ailincăi.

Foto: Facebook / CSM Bucureşti 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6643 secunde