A început sezonul de handbal pe plajă

Antrenorii de la CS Medgidia conduc naţionalele României în amicalele cu Franţa

127
Antrenorii de la CS Medgidia conduc naţionalele României în amicalele cu Franţa - 1-1655900467.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la CS Medgidia sunt în vacanţă, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre antrenorii echipei constănţene, angrenaţi în această perioadă în acţiuni cu loturile naţionale ale României.

Astfel, în calitate de antrenor principal, Adrian Georgescu este prezent la Timişoara cu lotul naţional de handbal pe plajă-junioare, care, după o acţiune de pregătire centralizată, susţine, până pe 26 iunie, o serie de partide amicale în compania reprezentativei similare a Franţei.

Secondat de Rodica Petruş, tehnicianul constănţean are sub comandă 18 jucătoare.

La rândul său, Ionuţ Deli-Iorga participă, tot la Timişoara, la cantonamentul naţionalei de handbal pe plajă-juniori a României, care se va încheia cu jocuri amicale în compania selecţionatei Franţei. Tehnicianul constănţean a fost desemnat secund al lui Mihai Rohozneanu, iar în componenţa lotului se regăsesc 16 handbalişti.

XXX

Naţionala feminină de handbal-tineret a României a debutat cu dreptul la Campionatul Mondial U20 din Slovenia. Tricolorele antrenate de Horaţiu Paşca s-au impus, cu scorul de 26-23 (12-10), în faţa reprezentativei Angolei, campioana Africii, într-o partidă disputată miercuri, 22 iunie, contând pentru Grupa E.

Pentru România, urmează alte două partide din faza grupelor, programate vineri, 24 iunie, de la ora 15.30, în compania Lituania, respectiv sâmbătă, 25 iunie, de la ora 17.30, când adversară va fi formaţia Cehiei.

Meciurile vor fi transmise pe site-ul ihf.info.

Foto: Facebook / FRH - Federaţia Română de Handbal

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2401 secunde