Patru juniori ai Academiei HCDS, convocaţi la loturile naţionale ale României

89
Patru juniori ai Academiei HCDS, convocaţi la loturile naţionale ale României - 1-1655467037.jpg
Încă un motiv de bucurie pentru Academia HC Dobrogea Sud: cel mai tânăr debutant din istoria echipei constănţene, extrema dreaptă Rareş Ştefan, a fost convocat la lotul naţional de juniori al României. La acţiunea dedicată celor mai buni handbalişti născuţi în anii 2004 şi 2005 va participa şi extrema dreaptă David Pavlov, un alt component al academiei de la malul mării.

„Între 26 iunie şi 7 iulie, Rareş şi David vor face pregătirea în Oradea şi vor merge în Ungaria pentru jocuri amicale împotriva naţionalei maghiare de juniori. De asemenea, interul dreapta Ionuţ Adrian Stănescu şi portarul Gabriel Preda sunt în Cehia, unde efectuează un cantonament împreună cu naţionalei de tineret. Acţiunea se va încheia luni, 27 iunie.

După un sezon în care au ajutat din plin prima echipă, micii «delfini» merită din plin convocările”, au transmis reprezentanţii academiei constănţene.

În acest timp, echipa de seniori este în vacanţă. Reunirea lotului va avea loc pe 15 iulie, iar în perioada 31 iulie - 12 august, handbaliştii constănţeni vor fi în cantonament, în Slovenia, unde vor susţine mai multe meciuri amicale.

Noua ediţie a Ligii Naţionale va debuta în data de 27 august, când formaţia antrenată de George Buricea va întâlni, pe teren propriu, pe CSM Focşani.

Foto: Facebook / HC Dobrogea Sud

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3616 secunde