Handbal / Cristina Vărzaru, noul team-manager al vicecampioanei CSM București

157
Handbal / Cristina Vărzaru, noul team-manager al vicecampioanei CSM București - 1-1656074143.jpg

Articole de la același autor

Câștigătoare de patru ori a Ligii Campionilor, componentă de bază a CSM București la succesul din 2016 și jucătoare exponențială a reprezentativei României, Cristina Vărzaru revine alături de „tigroaice”, din postura de team-manager.

O adevărată campioană și una dintre cele mai valoroase extreme din istoria handbalului românesc, Cristina Vărzaru va coordona activitatea echipei feminine de handbal a clubului bucureştean, începând cu data de 1 iulie 2022.

În ultimii patru ani, Cristina Vărzaru a fost secretar general al Federației Române de Handbal, contribuind activ la elaborarea de regulamente și proiecte destinate dezvoltării handbalului, fiind totodată și cadru universitar apreciat al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport.

„Cariera mea de jucătoare s-a încheiat la CSM București și sunt foarte multe amintiri care mă leagă de această minunată echipă. Mă onorează propunerea de a reveni acolo unde m-am simțit excelent în teren și am energia și dorința de a performa cel puțin la fel de bine și din perspectiva noului rol, acela de team manager! Și când spun cel puțin la fel de bine mă gândesc la un nou titlu suprem european, la o nouă Ligă a Campionilor pe care să o aducem la București. Sunt nerăbdătoare să mă alătur clubului și să pornim împreună la un nou drum frumos și încununat de reușite”, a declarat Cristina Vărzaru.

Foto: Facebook / CSM Bucureşti 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3545 secunde