Handbal, CM U20 / Horaţiu Paşca, după succesul cu Angola: "O victorie ce ne dă speranţe pentru meciurile care vin"

156
Handbal, CM U20 / Horaţiu Paşca, după succesul cu Angola:
Selecţionerul naţionalei feminine de handbal-tineret a României, Horaţiu Paşca, a declarat, la finele partidei cu Angola, de la Campionatul Mondial U20 din Slovenia, că succesul contra echipei africane se datorează faptului că elevele sale au reuşit să găsească soluţii indiferent de sistemul de joc folosit de adversare.

„Știam despre Angola că este o echipă cu jucătoare foarte tehnice, care au calități fizice impresionante, forță în regim de viteză, foarte agile și cu un joc extrem de incomod.

Am intrat foarte bine în meci, am luat doar patru goluri când am început să avem câteva probleme în apărare și am pierdut mingi foarte ușor, apoi le-am dat lor posibilitatea să înscrie foarte repede. Mă bucur că ne-am păstrat capul pe umeri și că în repriza a doua am reușit să îi surprindem, să găsim soluții indiferent de sistemele lor de joc.

Vreau să le felicit pe fete pentru victoria asta, chiar dacă a fost obținută cu unele emoții. Cred că am controlat jocul de la un capăt la altul, ceea ce ne dă speranțe pentru meciurile care vin”, a declarat tehnicianul român.

Selecţionata României a învins naţionala Angolei, scor 26-23 (12-10), la Celje, în meciul de debut în Grupa E a Campionatului Mondial de handbal feminin Under-20 din Slovenia.

Vineri, 24 iunie, vor avea loc partidele din etapa a doua, Cehia - Angola şi România - Lituania, ambele la Celje.

Primele două clasate se vor califica în grupele principale.

Foto: Facebook / FRH - Federaţia Română de Handbal / International Handball Federation - IHF 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8818 secunde