Condusă de profesorul constănțean Paul Neagu

Naționala de bob a României, în pregătire în Germania

178
Naționala de bob a României, în pregătire în Germania - echipabob-1441388842.jpg

Articole de la același autor

Cum s-a încheiat vara, cum echipajul României de bob a început pregătirea pentru noul sezon competițional.

Profesorul constănțean Paul Neagu se află, în această perioadă, cu patru sportive într-un cantonament de pregătire la bob, în Germania. În urma Campionatului de împins bobul pe rotile, care a avut loc în Constanța, profesorul a mai selectat alte două sportive: Erika Halay și Olivia Vild, în vederea formării unui echipaj de bob 4 feminin, din care vor mai face parte campioanele Andreea Grecu și Maria Constantin.

"Țelul nostru este să formăm o echipă de bob 4 feminin pentru Campionatele Mondiale din 2016. Este nevoie de minim șase echipaje pentru a se lua startul oficial la această probă. În vederea formării acestei echipe, le mai avem în vizor pe Dana Voicu (aruncătoare de greutăți), Alina Diniță (jucătoare de rugby) și Georgiana Lupu (atletă). Acum ne antrenăm la -5 grade pentru performanță. Suntem alături de echipajul Germaniei și ne antrenăm zilnic. Avem parte de condiții excelente", a declarat tehnicianul, pentru "Cuget Liber".

v v v

Săptămâna viitoare, sportivele vor reveni în țară pentru a participa la prima etapă a Cupei Româ-niei la bob pe rotile, care va avea loc la Câmpulung, pe 11 septembrie. A doua etapă a concursului se va desfășura, în perioada 16-17 septembrie, la București.

Luna septembrie se va încheia cu întrecerile Campionatului Național de bob pe rotile de la Câmpulung. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1293 secunde