Naționala României, prezentă la Campionatul European de rugby pe plajă

380
Naționala României, prezentă la Campionatul European de rugby pe plajă - nationala-1500484145.jpg

Articole de la același autor

Echipa națională a României va participa la Campionatul European de rugby pe plajă, care va avea loc la Moscova, în perioada 22-23 iulie, scrie site-ul FRR.

European Beach Fives Rugby Championship 2017 se adresează atât reprezentativelor feminine, cât și celor masculine. La fete, participă patru echipe Belarus, Rusia, Georgia și Letonia, în timp ce la masculin s-au înscris opt țări, alături de România aflându-se Ucraina, Italia, Georgia, Belarus, Rusia, Spania și Azerbaidjan. În prima zi a competiției, pe 22 iulie, sunt programate meciurile din grupe, pentru ca apoi, în ziua a doua, să aibă loc sferturile de finală, semifinalele și meciurile de clasament. Astfel, sâmbătă, România va întâlni Italia (ora 11,15), Ucraina (ora 12,45) și Azerbaidjan, de la ora 14,30, se arată în postarea de pe FRR.

Lotul României este alcătuit din: Alexandru Bisceanu, Valerian Berbece, Marian Ispir, Ionuț Rață, Andrei Bucurescu, Valentin Ivan, Nicu Baboiu, Alin Ghiarasim, Laurențiu Melinte, Iulian Hartig, antrenați de Cristian Hîldan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.3228 secunde