Aurel Șunda, antrenorul Săgeții Năvodari:

"Ne dorim mult o victorie în meciul de sâmbătă"

333

Antrenorul echipei Săgeata Năvodari, Aurel Șunda, a declarat, ieri, în cadrul conferinței de presă organizată la stadionul "Flacăra" din Năvodari, că își dorește o nouă victorie în meciul cu CS Buftea, primul din actuala ediție a Ligii a II-a susținut pe teren propriu.

"Este un meci pe care îl așteptăm de trei luni, ne-am pregătit bine în această vară și sperăm să facem același joc bun, ca în prima etapă, când am învins, în deplasare, pe Dinamo II București, cu 3-0. Vrem să obținem o nouă victorie, pentru a ne mulțumi suporterii și a răspunde condițiilor foarte bune pe care ni le oferă Primăria Năvodari", a spus Șunda, adăugând că, în partida cu Buftea, nu îl va putea folosi pe fundașul Bold, suspendat după eliminarea din meciul susținut în Cupa României.
"Avem un lot bine structurat și ne bazăm pe toți jucătorii, nimeni nu este titular de drept sau rezerv", a adăugat tehnicianul formației năvodărene.
Autor a două goluri în partida din etapa inaugurală, mijlocașul Vali Apostol anticipează un meci greu pentru sâmbătă.
"Suntem convinși că nu va fi un joc ușor, dar vom aborda partida cu încredere pentru a obține cele trei puncte. Eu voi căuta și la acest meci să înscriu, dar chiar dacă nu voi reuși, important este ca echipa să facă un joc bun și să câștige. După o pregătire de vară foarte bună, sperăm să avem o serie cât mai mare de victorii", a declarat Apostol.
Partida Săgeata Năvodari - CS Buftea este programată sâmbătă, de la ora 11, intrarea spectatorilor pe Stadionul "Flacăra" fiind gratuită.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7498 secunde