Gigi Becali, despre Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan:

"Niște papagali și niște țărani"

459
Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, ieri, că oficialii clubului CFR Cluj, Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan, sunt persoane necivilizate, care nu știu nici să se îmbrace, numindu-i "țărani și papagali".
"Mureșan și Paszkany sunt prea proști pentru mine. Ce să vorbesc eu cu ei? Sunt niște papagali, care nu știu nici măcar să se îmbrace. Prima dată să își cumpere haine și apoi să facă fotbal", a spus Becali, în cadrul unei conferințe de presă.
Finanțatorul grupării din Ghencea și-a continuat atacurile împotriva celor doi: "Ei pentru mine sunt niște papagali și niște țărani. Un țăran și un comunist. Și eu sunt țăran, că am fost oier, dar m-am mai emancipat. Nu mă mai întrebați pe mine de ei, nici «bună ziua» nu știu să dea".
În replică, președintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a declarat că Gigi Becali trebuie să meargă la școală înainte de a mai vorbi urât despre el și Paszkany, dar a subliniat că nu îl va reclama pe finanțatorul din Ghencea, întrucât nu are încredere în Comisiile FRF.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2155 secunde