Noul stadion Național nu va avea pistă de atletism

227
Președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a decla-rat, vineri, că stadionul care se va construi în Complexul Sportiv "Lia Manoliu" nu va avea o pistă de atletism, arena fiind destinată în exclusivitate fotbalului.
"Nu va fi pistă la stadion, va rămâne o arenă de fotbal. Primarul Capitalei a avut o întrevedere cu președintele federației de atletism și, dacă se găsesc soluții juridice, Primăria va construi la Stadionul Tineretului o arenă de atletism", a declarat Sandu, la aniversarea a 40 de ani de la înființarea Federației Române de Judo.
Șeful FRF a precizat că pre-ședintele UEFA, Michel Platini, va veni în România, săptămâna viitoare, pentru o întâlnire de afaceri, dar și pentru a discuta despre posibilitatea ca Bucureștiul să găzduiască finala Cupei UEFA din 2012.
"Săptămâna viitoare, va veni și domnul Platini, pentru o întâlnire de afaceri, dar și pentru a discuta despre politica generală a fotbalului. Avem șanse mari să găzduim finala Cupei UEFA din 2012. S-a amânat decizia prin care se desemnează orașul gazdă și avem toate speranțele că vom fi aleși în 2012", a mai spus Sandu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5674 secunde