CS Phoenix a promovat examenul cu CS Cuza Sport Brăila

Nu e (încă) NBA, dar e baschet de Constanța

2120
Nu e (încă) NBA, dar e baschet de Constanța - 8e504e37e73af0df311b900a2ee010ff.jpg
Într-o atmosferă incendiară și în fața unei galerii formate din părinți entuziaști, CS Phoenix a reușit două frumoase și mult muncite victorii în "dubla" amicală cu CS Cuza Sport Brăila, disputată în sala de sport a Liceului Teoretic "Lucian Blaga" din Constanța.
La mini-baschet (categoria de vârstă 10-11 ani), jucătorii antrenați de Cristian Mânăstireanu și Robert Militaru s-au impus la limită, cu scorul de 18-17, după o partidă în care oaspeții au condus până în final. Coșul victoriei a venit abia în ultimul minut, fiind reușit de Edis Abibula, cel mai scund jucător de pe teren, dar care impresionează prin viteză, detentă, combativitate și ambiție.
"A fost un test util, echipa este în perioada de pregătire, în vederea participării la Campionatul Național, unde obiectivul este câștigarea unei medalii. Adversarii au fost de valoare, s-au clasat pe locul opt la ultima ediție de CN și ne-au creat reale probleme. Am văzut unde mai avem de lucru, ce mai trebuie corectat", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Mânăstireanu.
Printre remarcații partidei, se numără Lucian Cristocea, Ionuț Neacșu, Sebastian Obrocaru, Edis Abibula, Vlad Goldic, Sergiu Ursu, Vlad Pop sau Andrei Ibadula.
Și la secțiunea baby-baschet (9-10 ani), victoria a revenit tot Phoenix-ului, scor 12-6.
A arbitrat Valentin Negrea, foaia oficială fiind ținută de profesorul Mărțișor Hondrilă, directorul tehnic al clubului constănțean.
Așadar, băieții au trecut cu bine de examenul cu Brăila. Pe 28 noiembrie, va fi rândul fetelor de la CS Phoenix să intre la joc, adversare urmând a fi echipele de baby-baschet și mini-baschet de la CS Miandra Buzău. Cel mai probabil, meciurile vor fi găzduite de Sala Tomis din str. Flămânda.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5149 secunde