Antrenorul CS Farul, Angheluș Beșleagă:

"Nu mă aștept ca Laura Pricop să mai revină în haltere"

253
La două săptămâni după decizia multiplei campioane europene, Laura Pricop, de la Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru", de a abandona halterele, antrenorul fostei sportive, Angheluș Beșleagă pare să fie convins că tânăra de 16 ani din Nisipari nu va mai reveni asupra hotărârii luate.

"Nu mă aștept ca Laura Pricop să mai revină în haltere. Pentru mine, este un subiect încheiat. Chiar dacă s-ar reîntoarce, nu ar mai fi aceeași sportivă care a fost. Probabil va avea aceleași năravuri ca înainte. Momentan, mă concentrez pe ceilalți sportivi, ca Georgiana Dudoglu, pe care o pregătesc pentru Mondialele de pe 4 aprilie. Sper să prindă lotul. Vor fi și calificări pentru Olimpiadă", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Angheluș Beșleagă.

Constănțenii de la LPS "Nicolae Rotaru" se pregătesc de zor pentru Naționale, Europene dar și Mondiale. 

"Ne pregătim pentru prima etapă de calificare a Campionatului Național de haltere pentru seniori, programată pe 12 martie. Vom merge cu 10 sportivi, unde voi participa și eu. Probabil va fi un test pentru Dudoglu, ca să vedem cum merge, dar eu sunt de părere că va prinde aceste Mondiale. Are vârsta necesară și pentru Olimpiada de tineret. La Mondiale, va participa la categoria de 44 kg, însă de la anul, va trebui să urce la 48 kg", ne-a mai spus Beșleagă. 

Un alt sportiv important crescut în pepiniera celor de la LPS este Aurel Tătaru, care activează pentru CS Farul. El se află, de asemenea, în pregătirea lui Beșleagă și urmează să participe la Campionatul European de seniori.

"Mergem înainte, nu stăm în loc pentru Pricop, îmi pare foarte rău dar nu le pot dezamăgi pe celelalte sportive sau sportivi. Copii de perspectivă sunt. Mai este și Aurel Tătaru, care se pregătește de Europenele de seniori, pe 14 aprilie în Albania", a încheiat Angheluș Beșleagă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.213 secunde