Înfrângere la 11 goluri diferenţă la Plock!

O repriză secundă de coşmar! HC Dobrogea Sud, ca şi eliminată din EHF European League

330
O repriză secundă de coşmar! HC Dobrogea Sud, ca şi eliminată din EHF European League - screenshot374-1632298814.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud este ca şi eliminată din EHF European League, după ce a pierdut lamentabil, la o diferenţă de 11 goluri, meciul din Polonia, cu Orlen Wisla Plock, din prima manşă a turului doi preliminar.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, Constanţa a condus cu 5-3, în minutul 24, apoi a cedat iniţiativa, iar „petroliştii” au intrat la pauză în avantaj, 7-6, şi au fost de neoprit în următoarele 30 de minute, unele de coşmar pentru „delfini”.

Cu o apărare impenetrabilă şi un portar în formă senzaţională, Adam Morawski, împinşi de la spate şi de brigada de arbitri, polonezii au zdrobit formaţia de la malul mării, marcând cât, cum şi când au vrut, totul pentru o victorie la o diferenţă care să decidă deja soarta calificării în grupe.

De partea cealaltă, handbaliştii constănţeni au ratat cât pentru două meciuri. Portarul Daniel Vasile (10 intervenţii) i-a ţinut piept de la distanţă lui Morawski (10 intervenţii), dar nu i s-a mai putut opune singur interului stânga Kosorotov, golgheterul partidei, cu opt reuşite. Rusul a încheiat conturile nesportiv, cu o „freză” la Vasile, din 7 metri, la ultima fază: 25-14 scor final.

HC Dobrogea Sud (antrenori Djordje Cirkovic şi George Buricea): Vasile - Nistor 3 goluri (2x7m), Chikovani 2, Buvinic 2, Stankovic 2, Komogorov 1, Andrei 1, Raso 1, Susanu 1, Ilie 1, Nikolic, Caba.

Meciul retur se va juca marţi, 28 septembrie, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor din Constanţa. Între cele două partide cu Wisla Plock, „delfinii” se vor opri la Cluj pentru a disputa, pe 24 septembrie, şi meciul cu Potaissa Turda, care va încheia etapa a treia a Ligii Naţionale.

Iată rezultatele înregistrate în partidele rundei: Minaur Baia Mare - CSM Bacău 30-28, Steaua Bucureşti - CSM Alexandria 34-26, Dinamo Bucureşti - CSM Vaslui 37-26, CSM Bucureşti - CS Universitatea Cluj 36-27, HC Buzău - CSM Focşani 27-31, Poli Timişoara - CSU din Suceava 33-28.

XXX

Programul Dobrogei Sud rămâne foarte încărcat: pe 26 septembrie, joacă cu Steaua, la Constanţa, pe 28 septembrie, returul cu Wisla, tot la Constanţa, iar pe 3 octombrie, cu Dinamo, la Bucureşti.

După meciul cu campioana, trei jucători vor rămâne în Bucureşti pentru un stagiu de pregătire de trei zile al lotului naţional de seniori. Selecţionerul Xavier Pascual i-a convocat pe Daniel Vasile, Ionuţ Nistor şi Daniel Susanu la această nouă acţiune a echipei naţionale.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.387 secunde