Simona Halep, în premieră sfert-finalistă într-un turneu pe hard

O revenire fabuloasă

474
O revenire fabuloasă - 072bc6ceffca628418c7bd0c64ccfb19.jpg
Jucătoarea de tenis Simona Halep, de la CS Mamaia Idu / LPS "Nicolae Rotaru" CSS, a reușit o calificare senzațională în sferturile de finală ale turneului WTA de la Auckland (Noua Zeelandă), după un meci halucinant.
În optimi, constănțeanca a întâlnit-o pe Elena Vesnina (nr. 52 WTA), a șaptea favorită la trofeu, iar rusoaica a început în forță, adjudecându-și primul set, 6-2, și conducând în cel de-al doilea, 4-1. Din acest moment, pe teren a existat, practic, doar Simona. Ea a reușit cinci game-uri consecutive (6-4), a egalat situația la general (1-1), iar în decisiv s-a desprins la 4-0, situație în care Vesnina a abandonat.
În sferturi, Simona Halep (nr. 84 WTA) o va înfrunta pe belgianca Yanina Wickmayer, a 23-a jucătoare a lumii. O singură dată ele au fost adversare până acum, anul trecut, Wickmayer impunându-se cu 6-3, 6-2.
Pentru constănțeanca în vârstă de 19 ani, este prima calificare în sferturile de finală ale unui turneu WTA pe hard.
Finala turneului de la Auckland, competiție în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 220.000 de dolari, este programată pentru duminică, 9 ianuarie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Decembrie 2010
Stire din Sport : România, la ora de chineză
Pagina a fost generata in 1.1132 secunde