O sportivă a Farului, în Top 10 la Mondialele de culturism

620
4
O sportivă a Farului, în Top 10 la Mondialele de culturism - constanteancaculturism1-1447786885.jpg

Articole de la același autor

Patru sportivi ai secției de culturism din cadrul CS Farul au concurat, la sfârșitul săptămânii trecute, la Campionatele Mondiale, desfășurate în Budapesta.

Din păcate, niciunul dintre cei patru sportivi nu a reușit să urce pe podium. Sportiva Cristina Chiriță, care a făcut trecerea de la proba de body fitness la bikini fitness (categoria 1.60 m), a avut cea mai bună clasare. Reprezentanta Farului a ajuns până în semifinalele competiției, clasându-se pe locul 9 (din 38), următoarea sportivă româncă fiind la șase locuri mai jos (Alexandra Prutianu - locul 15).

Cristina se declară mulțumită de acest rezultat, fiind un alt nivel decât la Naționale, unde a ocupat locul cinci și de care a fost dezamăgită.

La băieți, Remus Boroiu și-a adjudecat locul 10 la proba men physique, categoria +1.78 m. La aceeași probă, dar la categoria 1.74 m, Răzvan Șindelaru a ocupat locul 19, în timp ce constănțeanca Diana Pivniceru s-a regăsit pe locul 32 la bikini fitness, +1.66 m.

Secția de culturism a clubului Farul este coordonată de antrenorul Cristian Mihăilescu. 

Comentează știrea

Mihaela
18 noiembrie 2015
Dezamagiti suntem si noi!

Dar sa nu uitam ca Diana e campioana nationala si uratania asta nu are ca cauta la categoria bikini.

Mihai
18 noiembrie 2015
Campionatul Mondial

Cine nu cunoaste exact detaliile ce tin de regulamentul IFBB, va lua de bun ce scrie in acest articol, care 100% e dat de catre Chirita Cristina. In 90% din articol, toata atentia este asupra don'soarei in cauza, care a fost "nedreptatita" la Campionatul National. Haideti sa recrificam putin modul de prezentate a situatiei. Se numeroteaza locurile semifinalistilor (1-15) dupa locul 15, ca este 16 sau 1436364, nu se mai numeroteaza. Asa ca sa nu mai dea Chirita public ca Diana Pivniceru a iesit pe 32, daca e sa ne luam dupa tabelul IFBB unde au aparut locurile si numele sportivelor, Diana era clasata pe pozitia 32 intr adevar, dar doar in tabel! Acest nr fiind nr crescator in functie de ce numere de concurs au avut. Chirita...nu incerca sa te mai ridici prin incercarea de a afunda pe altii, pt ca nu faci decat sa scazi in ochii oamenilor..si deja e un numar f mare de oameni carora le ai lasat o parere cam proasta datorita comportamentului tau de pretutindeni.

Alex
18 noiembrie 2015
Campionii

Felicitari oricum toturor celor care au participat la acest concurs de talie mondiala! Insa eu le cunosc pe cele doua constantene (Cristina si Diana) in egala masura si Diana este de mult timp locul 1 la nivel national iar ca si caracter, o lasa in urma mult pe Cristina. Asta inseamna sa fii un/o sportiv/a adevarat/a, complet/a. Sa ai rezultate bune si mai ales sa ai un caracter onorabil! Felicitari si jos palaria pentru Diana!

Ilda
18 noiembrie 2015
Ptr acesti rautaciosi / oase..

Adevarul este de fapt contrariul la aceste rautati si frustrari de pe aici . Cristina este o sportiva impecabila cu un corp superb . Si rezultatele ei o spun pe deplin . Nu mai aruncatzi cu noroi . Adevaratul palmares al unui sportiv adevarat este cel cu rezultate internatzionale. Iar cris are f multe . De aceea este unde este . Nu degeaba . Dc va cacatzi pe voi cu comenturile astea ?? Nu vorbele o ziic faptele frate e smechera ce sa mai..

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Noiembrie 2015
Stire din Sport : Odihnește-te în pace, Alex Pascu!
Pagina a fost generata in 0.7215 secunde