Octavian Belu și Mariana Bitang au demisionat din COSR

223
Octavian Belu și Mariana Bitang au demisionat din COSR - octavian-1401458920.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastică, Octavian Belu, și antrenoarea Mariana Bitang și-au depus, vineri, demisiile din Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

"Belu și Bitang au depus o cerere de demisie din cadrul COSR prin e-mail. Sunt membrii COSR ca persoane, nu din partea unei instituții. Sunt niște oameni recunoscuți, personalități ale sportului. Decizia le aparține în totalitate, urmează a fi aprobate în Comitetul Executiv. Nu au motivat în niciun fel aceste demisii", a declarat, pentru Mediafax, secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu.

Oficialul COSR consideră că Belu a digerat greu înfrângerea de la președinția instituției, ceea ce a condus la această decizie pripită în opinia sa. 

"După ziua de ieri (n.r. - joi), este evident că au digerat greu o înfrângere. Ăsta e adevărul. Eu cred însă că sunt niște gesturi pripite. Nu cred că se vor răzgândi", a mai spus Dobrescu.

Octavian Belu a declarat, joi, că se gândește dacă va continua să antreneze lotul de gimnastică, precizând că dacă este prea bătrân pentru a ocupa funcția de președinte al COSR, atunci este prea bătrân și pentru a mai munci în sală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7293 secunde