Oina românească are viitor. Participare numeroasă la Campionatul Național de juniori

677
Oina românească are viitor. Participare numeroasă la Campionatul Național de juniori - oina-1501416051.jpg

Articole de la același autor

Federația Română de Oină, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului, Direcția Județeană pentru Sport și tineret Bacău și Colegiul Tehnic N.V. Karpen Bacău, a organizat în perioada 27-30 iulie, Campionatele Naționale de Oină pentru juniori lll și IV - feminin.


Activitatea a debutat cu o primă perioadă de pregătire a celor mai mici juniori, ulterior aceștia să arate ce au învățat în cadrul unei activități de verificare, iar cei mai buni vor participa la campionat.


La activitate au participat aproximativ 100 de copii din județele Iași, Arad, Constanța, Argeș, Bacău și municipiul București, cu vârste până în 12 ani. O participare numeroasă a copiilor la această categorie de vârstă care dă mari speranțe pentru viitorul oinei românești.


"Este un campionat special pentru că inițiem copiii în practica sportului nostru național. Oina nu se poate dezvolta fără astfel de competiții, în acest sens urmând să avem mai multe activități similare", a declarat președintele FR de Oină, constănțeanul Nicolae Dobre.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4595 secunde