Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud

Olanda și Brazilia deschid balul sferturilor

1600
Olanda și Brazilia deschid balul sferturilor - 9e9079c8d00793f0e21650339119fbd7.jpg
După două zile de pauză, Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud revine astăzi în atenție, cu primele două meciuri din sferturi, Olanda - Brazilia (se joacă la Port Elizabeth, de la ora 17, în direct la TVR1) și Uruguay - Ghana (Johannesburg, ora 21,30, TVR1). Sâmbătă, se dispută Argentina - Germania (ora 17) și Paraguay - Spania (ora 21,30).
Cu patru victorii din patru până acum, Olanda întâlnește o echipă a Braziliei care a ajuns și ea cu ușurință până în această fază. "Olanda e un adversar redutabil. Ne va fi greu să evoluăm contra ei. Are un joc asemănător celui al echipelor sud-americane. Jucătorii sunt tehnici și preferă combinațiile, nu mingiile lungi", a avertizat selecționerul brazilian Carlos Dunga. "E un clasic al fotbalului", a spus și ata-cantul Robinho.
Pentru Brazilia, aflată în cursa pentru cel de-al șaselea titlu mondial, ar fi a 11-a semi-finală de CM în care se califică. "Selecao" nu îi va putea folosi pe Elano, accidentat în partida contra Coastei de Fildeș, și pe Ramires (suspen-dat), în vreme ce Felipe Melo este incert.
Cine va câștiga acest meci are mari șanse să joace finala, întrucât în semifinale va avea parte de un adversar în fața căruia, teoretic, pornește cu prima șansă, Uruguay sau Ghana, cele două formații întâlnindu-se în al doilea sfert de finală de pe această parte de tablou.
Olanda - Brazilia este arbitrat de Yuichi Nishimura (Japonia), în vreme ce Uruguay - Ghana i s-a încredințat lui Olegario Benque-renca (Portugalia). La Argentina - Germania va oficia Ravșan Irmatov (Uzbekistan), iar la Paraguay - Spania Carlos Batres (Guatemala).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 15 Iunie 2010
Stire din Sport : Au și danezii Green-ul lor
Pagina a fost generata in 1.3026 secunde