Olimpism / Canotorii tricolori au lăsat vâslele și ramele pentru hârleț și au planat puieți de stejar

137
Olimpism / Canotorii tricolori au lăsat vâslele și ramele pentru hârleț și au planat puieți de stejar - 25612572964507310783352268134532-1636633495.jpg

Articole de la același autor

După Pădurea Olimpică a medaliaților de la Jocuri, care crește din 2018 la Muzeul Satului, Pădurea Campionilor se înalță, de săptămâna aceasta, lângă Complexul Sportiv Navasart, din Snagov, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Elisabeta Lipă, președintele Federației Române de Canotaj, Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, alături de componenţii lotului olimpic de canotaj, în colaborare cu Asociația Alianță Pentru Pădure, cu sprijinul Romsilva și al Direcției Silvice Ilfov, au pornit o serie de acțiuni de împădurire a unei suprafețe de peste trei hectare. Canotorii tricolori au lăsat vâslele și ramele pentru hârleț și au planat puieți de stejar.

„O faptă bună, grija pentru natură și mediu în care trăim. La umbra lor să crească mulți campioni!”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român / Sergiu Bejan 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4277 secunde