Handbal / HC Dobrogea Sud, două meciuri în trei zile. „Trebuie să le câştigăm, să ne consolidăm poziţia de top”

160
Handbal / HC Dobrogea Sud, două meciuri în trei zile. „Trebuie să le câştigăm, să ne consolidăm poziţia de top” - 1-1636634461.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la HC Dobrogea Sud au părăsit Constanța cu un obiectiv clar: să se întoarcă acasă cu şase puncte! Joi, 11 noiembrie, la Alexandria și duminică, 14 noiembrie, la Suceava, „delfinii” vor lupta pentru victorie și pornesc în ambele partide din postura de favoriți. Una care trebuie confirmată însă prin evoluții pe măsură.

„Sunt două meciuri în trei zile. Două meciuri incomode, de uzură, dar suntem profesioniști și maturi și mergem să le câștigăm, ca să ne consolidăm poziția de top din clasament”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

„Sunt două meciuri grele. Fiecare echipă vrea să își câștige acasă punctele. E adevărat, la Alexandria, jucăm cu codașa clasamentului, dar, dacă ne uităm pe rezultate, vedem că au pierdut unele meciuri la 1-2-3 goluri, jucând foarte bine.

La Suceava, Minaur a câștigat la un gol, cu mare noroc. Deci trebuie să joci foarte serios ca să îți câștigi punctele în deplasare. Vom avea două deplasări foarte grele, dar trebuie să ne respectăm blazonul și să câștigăm. Obiectivul nostru este să câștigăm ultimele şapte meciuri din acest an și să rămânem în coasta lui Dinamo”, a adăugat antrenorul secund George Buricea.

Căpitanul Ionuț Nistor se gândește deja și la meciul de săptămâna viitoare, cu CSM Focșani, pe care echipa constănţeană îl va disputa joi, 18 noiembrie, la Sala Sporturilor.

„Ne așteaptă trei meciuri foarte grele, dar nu avem voie să pierdem niciun punct. Trebuie să ne mobilizăm, să ne concentrăm la maximum și să luăm toate cele nouă puncte puse în joc. Primul hop este la Alexandria, o echipă cu care mulți s-au chinuit. Trebuie să dăm totul pe teren și să câștigăm”, a spus Ionuț Nistor.

Etapa a 9-a a Ligii Naţionale a debutat cu două rezultate așteptate: Dinamo București - CSM București 29-25 și Potaissa Turda - CSU din Suceava 31-26. Celelalte meciuri se vor juca joi: CSM Bacău - Universitatea Cluj, Steaua București - HC Buzău (ora 16.00, în direct la TVR 2), CS Minaur Baia Mare - Politehnica Timișoara, CSM Vaslui - CSM Focșani.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6723 secunde