Handbal / Marin Vegar, de la HC Dobrogea Sud: „Sper că vom continua foarte bine ce am început în acest sezon”

146
Handbal / Marin Vegar, de la HC Dobrogea Sud: „Sper că vom continua foarte bine ce am început în acest sezon” - 1-1636531578.jpg

Articole de la același autor

Handbalistul bosniac Marin Vegar a revenit la Constanţa, după ce a participa cu naţionala ţării sale la „dubla” amicală cu Ungaria. Interul îşi doreşte acum să îşi ajute coechipierii de la HC Dobrogea Sud să continue parcursul bun din debutul de campionat.

„Am avut o echipă tânără de data aceasta. Ne-am adunat la Sarajevo, iar apoi am jucat două meciuri cu Ungaria, la Budapesta. Două teste foarte bune, cu o echipă foarte puternică. Ungaria este gazdă la EURO 2022, unde și noi suntem calificați. Urmează o perioadă foarte importantă și grea, dar sunt pregătit. Să vedem ce va spune antrenorul.

Dar, acum mă bucur că m-am întors la Constanța, din nou la treabă. Sper că vom continua foarte bine ce am început în acest sezon”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului constănţean, Marin Vegar.

Reprezentantiva Bosniei-Herțegovina va evolua la EURO 2022 din Ungaria și Slovacia (13-30 ianuarie) în Grupa E, alături de Spania, Suedia și Cehia. Marea favorită, Spania, campioana europeană en titre, s-a testat săptămâna trecută în compania României, la Aviles. Acolo unde au fost și handbaliştii Ionuț Nistor și Daniel Vasile, de la HC Dobrogea Sud.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5924 secunde