Divizia A la handbal masculin, Seria B

CS Medgidia, duel de „care pe care” în Crângul Buzăului

98
CS Medgidia, duel de „care pe care” în Crângul Buzăului - 25151857134566667977918048408093-1636547116.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la CS Medgidia încep, vineri, 12 noiembrie, returul campionatului Diviziei A, Seria B, cu un meci în deplasare. De la ora 13.00, la Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, formaţia constănţeană va înfrunta pe HC Buzău II.

Va fi o luptă între ocupantele locurilor întâi (Medgidia) şi trei (Buzău) din actuala ediţie a sezonului regulat, unde echipa din Crâng a prestat un joc solid în turul de campionat, fiind înfrântă în doar două partide până acum: una cu CS Dinamo Bucureşti II şi una cu… CS Medgidia.

Aşadar, se anunță un duel de „care pe care”, din care jucătorii antrenaţi de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu îşi pun toate speranţele că vor ieşi din nou învingători.

XXX

La rândul lor, handbalistele-junioare I de la CS Medgidia ţintesc prima victorie din actualul sezon al Campionatului Naţional.

Vineri, 12 decembrie, de la ora 14.30, tinerele handbaliste ale Medgidiei au meci pe terenul echipei LPS Brăila, un adversar accesibil, fără succes în acest debut de stagiune.

„Brăila este o echipă care îşi doreşte la fel ca şi noi să obţină prima victorie. Nici ele nu au reuşit încă să spargă gheaţa, aşa că va fi un meci foarte interesant”, a declarat antrenorul echipei de handbal-junioare I CS Medgidia, Nicolae Ciorbă.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.347 secunde