Olimpism / Felicitări pentru Ana-Maria Popescu și propunere din partea COSR la Gala Scrimei

86
Olimpism / Felicitări pentru Ana-Maria Popescu și propunere din partea COSR la Gala Scrimei - 26531197166149576152459043609681-1639056803.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, și secretarul general George Boroi au participat la festivitatea de premiere a celor mai buni scrimeri în 2021.

La Casa Olimpică, Ana-Maria Popescu, multipla campioană la scrimă care a anunțat că a pus capăt carierei sale impresionante, a primit mulțumiri și recunoștință, dar și o propunere din partea conducerii Mișcării Olimpice, să intre în echipa Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

„Un capitol din cartea ta se închide, dar noi credem că povestea trebuie să continue. Te așteptăm alături de noi în ECHIPA TEAM ROMANIA, de partea cealaltă, să ajutăm sportivii să obțină performanțe!”, a lansat propunerea Mihai Covaliu.

„Ana este un sportiv imens, sunt mândru și onorat că i-am fost alături de la prima legitimare la CSA Steaua și până la ultima medalie câștigată la Tokyo 2020. Întăresc propunerea de a intra în echipa COSR și vom negocia pentru «transferul» acesta!”, a spus George Boroi.

Ana-Maria Popescu a declarat că se simte onorată și a promis că, până la finalul anului, va oferi răspuns conducerii COSR.

Alături de Ana, vicecampioană olimpică în 2021, au fost premiați sabrerul Iulian Teodosiu - locul 15 la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, Marco Șovar - campion mondial la sabie cadeți, echipa de sabie junioare - medalie de bronz la Campionatul Mondial, echipa de floretă junioare - medalie de bronz la echipe, dar și antrenorii lor, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4316 secunde