Olimpism, Team Romania 86 / Marius Cocioran, calificat la JO de la Tokyo în proba de 50 km marș

163
Olimpism, Team Romania 86 / Marius Cocioran, calificat la JO de la Tokyo în proba de 50 km marș - oli-1622705235.jpg

Articole de la același autor

Atletul român Marius Cocioran se află pe locul 84 în clasamentul mondial al probei de 50 km marş, cu 1.141 de puncte, și, conform Federației Internaționale de Atletism, a fost confirmat calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Cel mai important rezultat a fost realizat la Campionatele Europene de marș de la Podebrady (Cehia) - locul 12. Elevul antrenorului Octavian Măzăran a stabilit și un nou record național, cu timpul de 3 ore, 55 minute, 29 secunde.

Marius Cocioran este al şaselea atlet care obţine calificarea la JO Tokyo 2020, după Florentina Iuşco (săritura în lungime), Alina Rotaru (săritura în lungime), Claudia Bobocea (1.500 m), Daniela Stanciu (săritura în înălţime) şi Alin Firfirică (aruncarea discului).

România are acum 86 de sportivi calificaţi la JO 2020 (nominal sau locuri cotă) la 13 discipline sportive: înot, atletism, canotaj, fotbal, gimnastică artistică, baschet 3x3, ciclism, lupte, tir sportiv, canoe, tenis de masă, box şi scrimă.

„Felicitări, Marius! Bine ai venit în Echipa Olimpică - Team Romania!”, au transmis reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5607 secunde