Liga Campionilor la handbal feminin

Oltchim va juca returul finalei cu Viborg la București

2403
Oltchim va juca returul finalei cu Viborg la București - 66331188710fdd63ee45cdf931f793ca.jpg
Echipa de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca meciul retur din finala Ligii Campionilor la Sala Polivalentă din București, s-a stabilit, ieri, la tragerea la sorți efectuată la sediul EHF de la Viena. Fetele antrenate de Radu Voina se vor duela în finală cu Viborg HK (Danemarca), deținătoarea en-titre a trofeului, formație la care evoluează și căpitanul naționalei României, Cristina Vărzaru.
Turul va avea loc în Danemarca, pe 8/9 mai, iar returul, la București, pe 15/16 mai.
Oltchim este prima echipă românească ce va juca o finală de Liga Campionilor, după 1990. Campioana României mai are în palmaresul internațional câștigarea Cupei Cupelor și a Trofeului Campionilor (ambele în 2007), și a două Cupe IHF (1984 și 1989).
Obiectivul vâlcencelor în acest sezon european a fost calificarea în finala Ligii Campionilor, fază în care danezele au ajuns de cinci ori, câștigând competiția de două ori (2006 și 2009).
Și președintele României, Traian Băsescu, ar putea fi prezent în Sala Polivalentă, la returul finalei cu Viborg.
"Cu siguranță că președintele Băsescu va participa la returul finalei Ligii Campionilor, dacă programul îi va permite acest lucru. La mijlocul lunii mai, se va afla în țară, dar politica externă poate aduce oricând modificări în programul președintelui", a declarat Mariana Bitang, consilier de stat pe probleme de sport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 13 Aprilie 2010
Stire din Sport : Doamne, ce-ai avut cu noi?
Pagina a fost generata in 0.2598 secunde