Cupa Presei la tenis de masă, ediția a opta

Jucătorii de la "Cuget Liber" s-au oprit în sferturile de finală

2816
Startul întrecerilor ediției a opta a Cupei Presei la tenis de masă s-a dat ieri dimineață, la Complexul Cleopatra din Mamaia. După ce au dominat competiția în ultimii ani, jucătorii echipei "Cuget Liber" au fost, de data aceasta, mai blânzi cu adversarii, lăsându-le și lor satisfacția calificării în fazele superioare.
Cel mai bun rezultat a fost obținut de Sorin Mihalache, clasat pe locul cinci în proba individuală (17 participanți). Repartizat în Grupa A, Sorin a fost învins, în primul meci, scor 0-3, de mai vechea sa cunoștință, Viorel Chiurtu (Mangalia), dar și-a revenit rapid: 3-0 cu Aurel Năstase (Radio Constanța) și 3-1 cu Paul Șerban (Ziua), victorii care l-au propulsat în sferturile de finală. Partida cu Adrian Lungu a stat sub semnul echilibrului, însă jurnalistul de la Telegraf s-a impus în cele din urmă, cu 3-1, revenind spectaculos după ce cedase primul set.
Și Robert Bak (locul șase la individual) a ajuns în sferturi. Colegul nostru a jucat în Grupa B, unde a obținut două victorii, 3-0 cu Ionuț Coman (Telegraf) și 3-1 cu Gabriel Mihail (Ziua), și o înfrângere, 0-3 cu Mihai Ionescu (Mangalia). Drumul lui Robert spre semifinale a fost blocat de același V. Chiurtu, fostul campion național de juniori impunându-se cu 3-0.
În fine, Cosmin Timofte n-a trecut de Grupa C, după două eșecuri - 1-3 cu Gabriel Afuz (Radio Constanța), 0-3 cu Sorin Teodoreanu (Telegraf) - și o victorie, 3-0 cu Cătălin Paliu (Observator).
Semifinalele probei individuale masculine (M. Ionescu - V. Chiurtu și A. Lungu - G. Afuz) vor avea loc mâine, astăzi fiind programate doar partidele de dublu masculin.
În turneul feminin, Mădălina Melcea și-a păstrat titlul cucerit anul trecut, ziarista de la Telegraf fiind urmată de Anca Dragomir (Observator) și Dana Lebed (Radio Constanța). La dublu feminin, titlul de campioană i-a revenit perechii Daniela Moldoveanu / A. Dragomir (Observator).
Cupa Presei la tenis de masă este organizată de Radio Constanța, Direcția pentru Sport a Județului Constanța, Fruvimed Medgidia, Complexul Cleopatra, World Vision Constanța și partenerii lor.
Redacția Sport

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Februarie 2010
Stire din Sport : Andrei Filimon s-a accidentat în Qatar
Pagina a fost generata in 0.6975 secunde